Az ingatlanközvetítő tanfolyam során elsajátíthatod, hogy milyen paraméterek alapján mutasd be a lakásokat az érdeklődőknek.

Kimagasló jövedelemre vágysz egy változatos szakmában? Legyél ingatlanközvetítő!

Az otthon az a hely, melyet életünk során sohasem nélkülözhetünk, bárhol is legyünk a világban. Egy lakás vagy egy ház – akár a sajátunk, akár béreljük – olyan biztonságot nyújt számunkra a hétköznapok során, mely egyszerre jelenti a pihenés, a családi élet, a feltöltődés és a szórakozás lehetőségét, ezért korántsem mindegy, hogy adottságai mennyire idomulnak elvárásainkhoz. Egy tájékozott, felkészült és profi szakember valóra válthatja ügyfelei elképzeléseit. Ha szívesen hozzájárulnál tudásoddal ahhoz, hogy mindenki megtalálja álmai otthonát, jelentkezz az OKJ-s ingatlanközvetítő tanfolyamra.

Elszántsággal az ügyfelekért

Van, aki rövid távra bérelne, van, aki sajátra vágyik, van, aki felújítandót keres, van, aki azonnal költözne vagy sürgősen eladná… A variációk száma szinte végtelen az elvárásokat tekintve, az ingatlanközvetítő szakember feladata pedig az, hogy megtalálja a legjobb kombinációt megbízói számára, akár a vevő, akár az eladó oldalát képviseli.

Mivel az ingatlanpiac helyzetét számos tényező befolyásolja, ezért az ingatlanközvetítők sikere az alkalmazkodáson is múlik. Az elmúlt időszakban bekövetkező fellendülés, a megváltozott hitellehetőségek olyan versenyhelyzetet teremtettek a szakmában, ahol csak a legjobbak számíthatnak érvényesülésre.

Ez a hivatás nemcsak rugalmasságot és kiváló kommunikációs képességet, de önállóságot és rendszerben gondolkodást is kíván űzőitől.

Egy felkészült ingatlanközvetítő teljes körű, mindenre kiterjedő szolgáltatással veszi le ügyfelei válláról azt a terhet, amit az ingatlan felkutatása, az adásvétel lebonyolítása, az okiratok beszerzése, a jogi lépések megtétele és az adminisztratív feladatok jelentenek egy-egy ügylet során. A piac telítettsége és a magas elvárások megkövetelik a szakemberektől, hogy szakmai ismereteiket folyamatosan fejlesszék és nyomon kövessék az európai szabályok esetleges változásait is.

Képzési ajánlatok ITT!

 

A profizmus jutalma az átlagon felüli jövedelem

Az üzletkötéseket megelőző forgalmi értékbecslés, az ingatlan jogi helyzetének bemutatása, a műszaki adottságok ismertetése, a szűkebb és tágabb lakókörnyezet bemutatása mind-mind olyan információ, melyre a legtöbb vevő kíváncsi.

Profizmusal és elszántsággal a sikerért

A tanfolyam minderre tökéletesen felkészít, hiszen műszaki, gazdasági és ingatlanjogi ismeretekkel is felfegyverkezhetsz, csupán egy érettségi bizonyítványra lesz szükséged a jelentkezéshez. Az átlagosan 6 hónapos időtartam alatt olyan elméleti tudással gazdagodsz, mely felkészít a megváltozott piaci igényekre is és ingatlanügynök valamint ingatlanforgalmazási ügyintéző munkakörök betöltésére jogosít fel.

A 6 hónapos tanfolyam után akár saját vállalkozásba is kezdhetsz!

A sikeres vizsgát követően ingatlanirodákban is elhelyezkedhetsz, de akár önállóan, vállalkozóként is kipróbálhatod magad. Bármelyik utat is választod, a figyelmet nemcsak szakmai hozzáértéseddel, hanem marketingtevékenység folytatásával is fel kell hívnod magadra, hiszen egy okosan elkészített kampány rengeteg új ügyfelet – és ezáltal növekvő jövedelmet – is jelenthet számodra.

Ebben a munkakörben nemcsak elvárás, hanem komoly előny is a számítógép kezelésében való jártasság, mely rendszert és átláthatóságot visz az adatrengetegbe. Ha a rutinszerzésen túl szolgáltatásaid körét is bővítenéd, akkor a sikeres ingatlanközvetítő vizsga után szakképesítés-ráépüléssel ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő is lehetsz.

Jelentkezni szeretnék

 

Összefoglaló információk az ingatlanközvetítő tanfolyamról

A szakképesítés azonosító (OKJ) száma
52 341 02
A szakképesítés megnevezése
Ingatlanközvetítő
A képzés megkezdésének feltételei
Érettségi végzettség
A szakképesítéssel betölthető munkakörök
Ingatlanközvetítő
A szakképesítés munkaterületének leírása
Ingatlanok (házingatlanok és telkek) adásvételét és cseréjét közvetíti; lakásokat és nem lakás céljára szolgáló helyiségeket, telkek bérbeadását közvetíti a feladatok ellátása érdekében az ingatlanokat felkutatja és azok forgalmi értékbecslését elvégzi; az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok beszerzésével és előkészítésével összefüggő feladatokat elvégzi.
A szakképesítés megszerzésének szakmai követelményei
Ingatlanközvetítő feladatai

Még kérdésem van