A virágbolti eladó tanfolyam felkészít a vevőkiszolgálásra is.

Szeretnél egy természetközeli szakmában elhelyezkedni? Legyél virágbolti eladó!

A növények fontos szerepet játszanak életünkben akár a kertben foglalatoskodnánk velük, akár lakásdekorációként szeretnénk otthonossá tenni velük lakókörnyezetünket. Egy-egy jól megválasztott növénnyel vagy virággal szeretteinknek is kedveskedhetünk ünnepek alkalmával. Ha szeretnél részese lenni, ahogy a facsemeték, palánták vagy a dekoratív dísznövények gazdára lelnek, jelentkezz a virágbolti eladó tanfolyamra!

Ha ezt a szakmát választod, biztos lehetsz benne, hogy munkaidőd nagy részét zöld növények között, nyugodt környezetben töltheted.

A növények pedig meghálálják a róluk való gondoskodást, így a belefektetett energiát és munkát is láthatod tükröződni, amikor valaki boldogan visz haza egy szép és egészséges növény csemetét.

Gondoskodás hivatásszerűen

A szakmát részszakképesítés keretében szerezheted meg, mellyel később virágbolti eladóként vagy piaci árusként tudsz elhelyezkedni a munkaerőpiacon. Virágbolti eladóként mind termelőknél, nagykereskedelemben, faiskoláknál vagy kertészetekben is számítanak eladói szaktudásodra.

A tanfolyam során megtanulhatod a növénykezelés alapjait, elsajátíthatod a legfontosabb technikákat a gondozás és öntözés területén. Emellett megismerkedhetsz a virágeladás alapjaival, a növényértékesítés legfontosabb területeivel.

Képzési ajánlatok ITT!

 

Mi vár rád a tanfolyam után?

Ha már a zsebedben tudhatod a bizonyítványodat, képes leszel lebonyolítani a beszerzési folyamatokat, a készletezést, vagy akár a raktározást, de tisztában leszel a növénybolt vagy virágszalon szabályszerű működésének alap feltételeivel.

Odafigyeléssel és udvariassággal a vásárlók bizalmát erősítheted, amikor szaktanácsot adsz a növények kiválasztására, szakszerű ápolására vonatkozóan. Szaktudásoddal minden vásárlónak biztos támasza lehetsz, amikor a boltban döntésre kerül a sor!

Jelentkezni szeretnék

 

Összefoglaló információk a virágbolti eladó tanfolyamról

A részszakképesítés azonosító (OKJ) száma
31 215 01
A részszakképesítés megnevezése
Virágbolti eladó
A képzés megkezdésének feltételei
Alapfokú iskolai végzettség
Egészségügyi alkalmassági követelmények
A részszakképesítéssel betölthető munkakörök
Virágbolti eladó
Piaci, utcai árus
A részszakképesítés munkaterületének leírása
A virágbolti eladó különböző szintű virágértékesítési helyeken (stand, pavilon, üzlet, szalon), virágkelléknagykereskedelmi szakáruházban eladói tevékenység végzésére alkalmas.
A részszakképesítés megszerzésének szakmai követelményei
Növényismeret és -kezelés
Virágeladás alapjai

Még kérdésem van